Wat is een Klacht & Ongemak massage

Deze Klacht & Ongemak massage is de opvolger van de stevige ontspanningsmassage. Geen rustgevende massage zoals de zachte was, maar een klachtgerichte massage om direct resultaat te boeken. In deze massage zullen we de triggerpoints en/of spierknopen wel direct behandelen. Dat is niet altijd comfortabel en kan zelfs (zeer) gevoelig zijn. Gelukkig is het tijdelijke pijn en zal je na de behandeling direct verschil voelen. Immers spieren met knopen erin belemmeren jouw bewegingsvrijheid. Ook zal je merken dat je gewrichten soepeler bewegen en veelal weer (zo goed als) pijnvrij zijn.

Afbeelding 492 Klacht en Ongemak massage bij MyoMind Massage

Helaas hebben spieren een heel goed geheugen en zullen zij in de komende dagen en weken langzaamaan weer terugkomen in de verkrampte staat. Daarom is het van belang dat je met regelmaat een Klacht & Ongemak massage ondergaat. Je zal merken dat na een aantal behandelingen de klachten definitief afnemen.
Een aantal klanten van ons die chronische lichaamsklachten hadden, hebben zodanig verbetering ervaren dat zij nu eigenlijk klachtvrij zijn. Zij hadden klachten als: migraine, lage rugpijn en scheve bekkenstand. Wij zijn uiteraard heel blij dat wij hun hebben mogen helpen hiermee.

Voor wie is deze massage geschikt?

Om te beginnen is de massage niet voor iedereen geschikt. Je moet niet te kleinzerig zijn, omdat de behandeling echt gevoelig kan zijn. Maar als jij lichamelijke ongemakken hebt, waarvoor je bijvoorbeeld al even bij de fysiotherapeut bent, die nu echt eens verminderd moeten worden. Dan is deze massage zeer geschikt voor jou.

Specifieke klachten?

Ervaar jij momenteel lichamelijk klachten die jij als beperkend ervaart? Denk daarbij aan langdurige hoofdpijn, verkrampingen in je benen en steeds terugkerende (lage) rugpijn klachten? Dan adviseren wij jou om spoedig een eerste behandeling te boeken. Dat kan bij zowel Edwin als Nicolien. Edwin is opgeleid tot Sportmasseur en richt zich meer op Triggerpoint therapie. Hij bouwt de massage rustig op qua druk. Nicolien is Wellnessmassage opgeleid én specialist in rug- en heupklachten en kan je zelfs helpen met scheefstand van je heupen. Dat veroorzaakt heel vaak rugklachten en uitstraling naar de benen. Zo hebben beide masseurs hun eigen techniek en expertise.

Direct een massage boeken?

Je kan een losse Klacht & Ongemak massage direct boeken via onze online boekingsagenda. De tarieven staan erbij. Of kijk op onze tarievenpagina.

Tip: Uiteraard kan je ook een duo massage boeken voor jou en je partner. Samen genieten van een massage door één of twee masseurs. Boeken kan dan het beste telefonisch op 06-51118473 (Edwin).

Boek een massage
Begin vandaag met een gezonder leven

Een losse massage voor €65,-

Duur: 60 minuten

Deel dit artikel op:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Laat een reactie achter

Andere interessante blog artikelen
Afbeelding 492 Sport en Spierpijn massage bij MyoMind Massage
Edwin Ietswaard

Wat is een Sport & Spierpijn massage

Sport & Spierpijn massage is hetzelfde als een Sportmassage. Een massagevorm die bekend staat als stevig en om die reden vaak ook gekozen wordt boven een andere massagevorm als mensen spierklachten hebben. Toch is dat niet helemaal waar!

Lees verder »
Afbeelding 492 Stress en Ontspanning massage bij MyoMind Massage
Edwin Ietswaard

Wat is een Stress & Ontspanning massage

De Stress & Ontspanning massage is de opvolger van de zachte ontspanningsmassage. Een rustgevende massage waarbij we extra aandacht geven aan mentale lichaamsklachten, waarbij jij een volledig uur kan ontspannen. De kans bestaat dat je niet alles meemaakt, omdat je weggedoezeld.

Lees verder »

Afspraak maken

De agenda is druk! Je kan gewoon boeken in de online agenda. Heb je acute klachten of heb je een cadeaubon?
Neem dan contact op 06-51118473.

Laat je e-mail achter en ontvang onze massagetips

Je ontvangt maximaal 1x per maand een e-mail met massagetips, buiten de informatie die je als klant ontvangt ten behoeve van je boekingen. Je kan je altijd uitschrijven.

Hygiene protocol Covid19

Wij ontraden je vooralsnog een afspraak te maken als je behoort tot de groep kwetsbare mensen zoals gedefinieerd door de RIVM.

1. Mensen van 70 jaar en ouder.
2. Volwassenen (ouder dan 18 jaar) met een van de onderliggende aandoeningen:

• Mensen met chronische luchtweg- of longproblemen die daarvan zo veel last hebben dat ze onder behandeling van een longarts zijn.

Chronische hartpatiënten, die daar zoveel last van hebben dat ze onder behandeling zijn van een cardioloog.

Mensen met suikerziekte die slecht ingesteld zijn en/of met complicaties.

Mensen met een nierziekte die moeten dialyseren of wachten op een niertransplantatie.

Mensen met een verminderde weerstand tegen infectie doordat zij medicijnen gebruiken voor een auto-immuunziekte en mensen die een orgaan of stamceltransplantatie hebben ondergaan.

Mensen die geen milt hebben of een milt die niet functioneert en mensen die een bloedziekte hebben.

Mensen met een verminderde weerstand doordat ze weerstand verlagende medicijnen nemen.

Kankerpatiënten tijdens of binnen 3 maanden na chemotherapie en/of bestraling.

Mensen met ernstige afweerstoornissen waarvoor zij behandeling nodig hebben van een arts.

Mensen met een hivinfectie die (nog) niet onder behandeling zijn van een arts of met een hivinfectie met een CD4 cluster of differentiation 4 getal onder <200/mm2.

Mensen met ernstige leverziekte.

 Mensen met ernstig overgewicht (BMI > 40).

Je hebt een grotere kans om ernstig ziek te worden als je besmet wordt met het nieuwe Corona-virus dan anderen. Dat komt doordat de natuurlijke afweer van het lichaam bij mensen op leeftijd en bij mensen die een ziekte hebben vaak lager is.

Wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om zoveel mogelijk thuis te blijven.

Je mag geen afspraak maken als je één van onderstaande verschijnselen (verkoudheidsklachten) hebt: 

Neusverkoudheid
Loopneus
Niezen
Keelpijn
Lichte hoest
Verhoging (= tot 38 graden) of koorts (> 38 graden)
• (Zeer) ernstige spierpijn, zonder herkenbare oorzaak

Je mag ook geen afspraak maken indien je een huisgenoot heeft met één van bovenstaande verschijnselen (verkoudheidsklachten) met ook koorts en/of benauwdheid.

 Als je 24 uur lang geen klachten heeft, mag je weer een afspraak maken.

MyoMind Massage - Alphen aan den Rijn

Icons made by Freepik from www.flaticon.com
NGS - Nederlands genootschap voor Sportmassage

MyoMind Massage

IS GEstopt
per 31-12-2022!

Tot onze spijt hebben wij onze massagepraktijk beëindigd.

BEDANKT VOOR DE GEWELDIGE 7 JAREN

MyoMind Massage stopt per 31-12-2022