Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Over onze massagepraktijk

Jazeker! Sinds december 2019 zijn wij gevestigd aan de Ouvertureweg 4 in Alphen aan den Rijn. Dat is recht tegenover het tunneltje naar de Lidl supermarkt. Je kan ons met de fiets en auto gemakkelijk bereiken en uiteraard gratis parkeren. De bus komt vlakbij. Je stapt dan uit ten hoogte van de Lidl en het Shell tankstation en loopt via het fietspad zo naar ons toe.

Wij hebben ervoor gekozen om alle behandelingen dezelfde duur te geven van 60 minuten. Je ziet bij andere praktijken een grote variatie tussen 30 en 120 minuten. Onze ervaring is dat een goede massage een redelijke duur nodig heeft om effectief te zijn. Effectief wordt je in een behandeling van 60 minuten ook 45-50 minuten gemasseerd. De rest van de tijd gebruiken wij voor het gesprek, aan- en uitkleden en hopelijk een nieuwe afspraak inplannen.

We begrijpen dat een veelvoud aan massages keuzestress oplevert. Die stress willen we juist vermijden. Je kan op de pagina over massages uitgebreid lezen over de verschillende massages. Bedenk van tevoren wat je doel is van de massage: Pure ontspanning of bijvoorbeeld spierknopen laten wegwerken.

Twijfel je welke massage je zult kiezen? Bel ons dan gewoon op. Je vindt onze contactgegevens onderaan elke pagina of kijk op onze contactpagina. Je kan ook in eerste instantie een Stress en Ontspanning massage boeken. Tijdens de intake bekijken we altijd naar je wensen en lichamelijke klachten. We masseren altijd op basis wat nodig is.

De prijzen voor losse massages vindt je op onze tarieven pagina. Deze prijzen zijn op basis van een afspraak bij ons in de massagepraktijk.

Daarnaast kan je ook kiezen voor een strippenkaart of abonnement. Hiermee ontvang je tot € 5,- korting op je massage of treatment.

Helaad, sinds de Corona kunnen wij in onze praktijkruimte geen duo massages meer aanbieden. We zijn dan met minimaal 4 mensen in 20m2 en dat is te vol.

In hoge uitzondering kunnen we op locatie masseren. Hiervoor gelden dan wel andere tarieven. Bovendien moet minimaal 10m2 per persoon ruimte beschikbaar zijn.

In de massagepraktijk hebben wij geen douche. We raden je aan om kledingstukken aan te trekken die gemakkelijk zitten en waar een beetje olie op mag komen. Hoewel we u na de massage grondig zullen afnemen met een handdoek is het onvermijdelijk dat er wat resten van de olie op de huid achterblijven.

Wanneer wij naar jou toe komen, kan je uiteraard vooraf én achteraf een heerlijke ontspannende douche nemen.

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Daarom attendeer ik je er nogmaals op dat wanneer er veranderingen zijn m.b.t. tot je gezondheid, jij dit meldt. Dit houdt het volgende in: indien je klachten hebt die kunnen wijzen op Corona, dan wordt de afspraak geannuleerd. Dit zijn de volgende verschijnselen:

• Neusverkoudheid
• Loopneus
• Niezen
• Keelpijn
• Lichte hoest
• Verhoging (= tot 38 graden) of koorts (> 38 graden)

Pas nadat je 24 uur klachtenvrij bent mag je een afspraak maken.

Je mag geen afspraak maken indien je een huisgenoot heeft met verkoudheidsklachten met koorts en/of benauwdheid.

Aanvullende maatregelen in onze praktijk
Wat vragen we van jou?
• Algemeen geldt: geen handen schudden, handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en gebruik van papieren zakdoekjes.
• Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen. Bel pas een paar minuten voor de afspraak aan. Wij zullen dan de deur ontgrendelen.
• Kom alleen, het aantal personen in de praktijk houden wij graag beperkt.
• Bij binnenkomst maak je gebruik van de handalcohol.
• Houd 1.5 meter afstand van andere cliënten.
• Probeer als het mogelijk is zo min mogelijk deurkrukken, tafeloppervlakken en stoelen aan te raken met je handen.
• Houdt je er rekening mee dat de toiletten alleen in nood gebruikt mogen worden. Meldt het ons als je ervan gebruik heb gemaakt.
• Twijfel je over je gezondheid op de dag van de afspraak? Neem dan voor de afspraak telefonisch contact met ons op om te overleggen of je afspraak kan doorgaan.
• Betaling vindt bij voorkeur plaats via de betaallink uit de factuur (e-mail) of via een Tikkie.
• Afspraken die geen doorgang kunnen vinden vanwege gezondheidsoverwegingen en daardoor verplaatst worden naar een andere datum, zullen wij uiteraard niet in rekening brengen. Voor annuleringen zonder verplaatsing gelden onze algemene voorwaarden.
• Mocht jij je niet prettig voelen om de gemaakte dan wel bestaande afspraak na te komen, dan hebben wij er uiteraard alle begrip voor.
• Volg de instructies van de masseur altijd op.

Onze voorzorg maatregelen:
• De masseur heeft geen ziekteverschijnselen.
• Wij geven geen hand bij binnenkomst.
• Na iedere cliënt reinigen en desinfecteren we alle vervuilde oppervlakken en ruimtes waar u bent geweest.
• We ventileren en/of luchten de behandelkamer.
• We plannen meer tijd voor de afspraken om bovenstaande voorzorgsmaatregelen mogelijk te maken.Wij kijken wij er naar uit om je weer van dienst te zijn zoals jij dat van ons gewend bent. We zullen je over de verdere ontwikkelingen blijven informeren. 

Blijf gezond!

Als gedurende de massagebehandeling blijkt dat specialistische verzorging/behandeling van de klacht wenselijk is, zullen wij altijd een therapeutische behandeling aanraden. Dit is echter een vrijblijvend advies en geen medisch voorschrift.

Een massage is geen medische behandeling en een masseur is geen medisch professional. Uiteraard zijn we breed opgeleid met gedegen kennis van anatomie en fysiologie. Mocht je een klacht hebben waarvan je vermoedt dat die van medische aard is, overleg dan altijd eerst met je huisarts.

Over massage

Massages kennen zowel lichamelijke en mentale voordelen.

Het is bewezen dat massages lichamelijk meerdere positieve gevolgen hebben. Allereerst helpt een massage uw pijn als gevolg van stress te verminderen. Regelmatig een massage ondergaan, gaat bijvoorbeeld (spannings-)hoofdpijn tegen. Ten tweede werken massages verlichtend bij spierspanning en spierstijfheid. Daarnaast helpen ze spierspasmen tegen te gaan. Hiermee verbetert u de flexibiliteit van uw gewrichten. Het helpt u om dieper en makkelijker te ademen en verlaagt een hoge bloeddruk. Mede daardoor kun u uw sportieve prestaties verbeteren. Als laatste versterkt een massage uw immuunsysteem. Hierdoor wordt uw huid gezonder.

Op mentaal vlak is algemeen bekend dat massages uw geestelijke rust verbetert, alertheid ondersteunt en stress helpt verminderen. Het geeft een gevoel van welbehagen en stimuleert uw bewustzijn ten aanzien van de relatie tussen lichaam en geest.

Een spierknoop is niets anders dan een energiecrisis in de spier. Op de betrokken plek is de spier samengetrokken en daardoor ingekort en verdikt. De inkorting op de ene plek in de spier, rekt de spier op een andere plek op. Dit voelt aan als een kabel of streng. De verdikking zorgt ervoor dat het omliggende bindweefsel gaat compenseren. Er komt spanning op de spier en het gebied eromheen te staan en de spier zal daarmee ook aan kracht verliezen. Deze energiecrisis creëert pijn en beïnvloedt het zenuwstelsel. De doorbloeding stagneert op deze plekken.

Het belangrijkste is dat je ontspannen aankomt. Neem even te tijd voor de massage en haast je niet. Ons advies is om 30 minuten voor en na de massage geen afspraken te plannen.

Tijdens de massage is het belangrijk dat je aangeeft wat je prettig vind. Vraag gerust om een extra handdoek tegen afkoeling of geef aan wanneer je meer of minder stevig gemasseerd wilt worden. Alleen wanneer jij je helemaal op je gemak voelt, en ontspannen bent, heeft de behandeling het volledige effect.

Direct na de massages is het verstandig om een groot glas water te drinken. Je lichaam moet alle losgekomen antistoffen afvoeren en heeft hiervoor vocht nodig. Neem ook even een half uurtje rust. Ga dus niet direct fysiek of mentaal aan de slag. Neem even je tijd om bij te komen.
Na het half uurtje of later op de dag kan je ook een wandeling maken van 15 tot 30 minuten. Niet te kort en niet te lang. Net voldoende om alle spieren even in beweging te brengen. Dat helpt bij het verwerken van alle vrijgekomen stoffen en hormonen in je lichaam. Bovendien is het ook verhelderd voor je hoofd.

Soms is er sprake van contra-indicaties, dit wil zeggen dat je niet gemasseerd mag worden. Deze contra-indicatie kan gelden voor het hele lichaam. Soms geldt deze alleen lokaal, bijvoorbeeld alleen de benen.

Raadpleeg onze pagina over contra-indicaties welke gelden. Bij twijfel is het altijd raadzaam met uw behandelend arts te overleggen of u gemasseerd mag worden.

We begrijpen dat een veelvoud aan massages keuzestress oplevert. Die stress willen we juist vermijden. Je kan op de pagina over massages uitgebreid lezen over de verschillende massages. Bedenk van tevoren wat je doel is van de massage: Pure ontspanning of bijvoorbeeld spierknopen laten wegwerken.

Twijfel je welke massage je zult kiezen? Bel ons dan gewoon op. Je vindt onze contactgegevens onderaan elke pagina of kijk op onze contactpagina. Je kan ook in eerste instantie een Stress en Ontspanning massage boeken. Tijdens de intake bekijken we altijd naar je wensen en lichamelijke klachten. We masseren altijd op basis wat nodig is.

Afhankelijk van de massage en het te behandelen gebied, kleed jij je uit tot aan het ondergoed. Sieraden kunnen af, zodat de masseurs nergens achter blijven haken en jij je niet kan bezeren.

We masseren bij de meeste behandelingen met olie op de huid, dus het is handig om zo veel mogelijk uit te trekken. Natuurlijk altijd tot waar jij je prettig bij voelt. Je bent constant toegedekt met handdoeken. De masseur slaat deze alleen open op de plek waar gemasseerd wordt. Je kan tijdens de massage altijd aangeven als jij je niet prettig voelt. Wij zullen daar vervolgens rekening mee houden.

Bij een rug-/nek-/schoudermassage hoeft je bijvoorbeeld alleen de bovenkleding uit te doen. We slaan dan een handdoek een klein stukje in jouw onderkleding zodat daar geen olie opkomt.

Dit hangt af van het type massage dat je kiest en de hoeveelheid beharing. Na afloop van de massage haalt de masseur altijd een handdoek over de behandelde zone(s) maar er kan altijd een klein laagje olie achterblijven op de huid. Wij adviseren om hier rekening mee te houden bij de keuze van je kleding.

De eerste 13 weken van de zwangerschap kunnen wij u alleen masseren na een schriftelijk positief advies van je huisarts of verloskundige. Wel slaan we bepaalde drukpunten over.
Na deze periode kunnen we je blijven masseren. Ook als je niet meer comfortabel op je buik kan liggen. We masseren je dan op je zij.

We hebben helaas geen zwangerschapsmassagetafel. Om die reden bieden wij ook geen ‘zwangerschapsmassage’ aan. De massage die je ontvangt is een heerlijke ontspanningsmassage, gericht op de klachten die jij ervaart.

Afhankelijk van de allergie die je hebt kan het invloed hebben op de olie die we gebruiken. Geef  in ieder geval aan wanneer je een notenallergie hebt in verband met een mogelijke reactie op de massageolie.

Wij masseren verschillende massageoliën, afhankelijk van de behandeling. Momenteel masseren we met:

• Amandelolie in combinatie met etherische oliën.
Deze olie is puur natuur en ideaal voor de extreem droge huid. Ook bij flink behaarde personen heeft deze olie onze voorkeur.

• F.I.T Sportsbalsem
De producten van F.I.T. zijn zeer hoog in kwaliteit en bestaat uit een Sportolie en een Sportbalsem. De olie is zeer prettig voor een langdurige massage waarbij de spieren extra gevoed worden. De Sportbalsem verwarmd of verkoelt een specifiek deel die extra aandacht nodig heeft.

• Permsal Magnesiumgel
Tijdens een Magnesium treatment maken we gebruik van Permsal Magnesium. Je wordt dan onder andere gemasseerd met de Magnesiumgel. Als dealer van dit Nederlandse merk kunnen we je adviseren in het gebruik van Magnesium. Dit mineraal is na lucht en water de belangrijkste bouwstof van je lichaam. Tijdens de massage gebruiken we verschillende producten.

Twijfel je of je gemasseerd mag worden? Overleg dan altijd even met je (huis)arts.

Door massage komen diverse stoffen vrij in het lichaam. De neuro-hormonale verklaring gaat ervan uit dat bepaalde stoffen invloed hebben op pijn en op het algemene welbevinden (zoals vermindering van stress, spanning, angst en stemmingswisselingen). Massage stimuleert de productie van deze invloedrijke stoffen. Voornamelijk endorfine, serotonine en histamine. Endorfine is de lichaamseigen pijnstiller. Serotonine is als gelukshormoon betrokken bij stemming, slaap, emotie en eetlust. Het speelt ook een rol bij de verwerking van pijnprikkels. Histamine stimuleert de doorbloeding van het lichaam, werkt ontstekingsremmend en pijndempend.

Na een massage zal je merken dat je dorst hebt gekregen. Het beste is om dan 1 á 2 glazen water te drinken om je vocht weer aan te vullen. Maar er zit meer achter dan alleen het lessen van dorst.

Een massage bevordert de afvoer van afvalstoffen. Water drinken helpt om de vrijgekomen afvalstoffen via de nieren en de blaas te verwijderen uit uw lichaam. Je hebt dus meer profijt van de positieve gevolgen van een massage als je water drinkt. Een massage stimuleert namelijk de bloedsomloop. Het gevolg hiervan is dat water sneller uit het lichaam wordt afgevoerd.

Als je na een massage niet genoeg drinkt, kan je last krijgen van hoofdpijn als uitdrogingsverschijnsel. Heb je direct na de massage nog geen behoefte aan een glas water? Vergeet dan niet om thuis wat water te drinken.

Afhankelijk van je wensen, klachten en financiële mogelijkheden adviseren wij minimaal 1 week tussen de behandelingen te houden. In het begin is een wekelijkse of 2 wekelijkse massage soms aan te raden. Dat kunnen we je vertellen na de eerste behandeling. Na verloop van tijd is je lichaam gewend aan de massages en hebben we de grootste obstakels weggehaald. Je kan dan overwegen om over te gaan naar een onderhoudsmassage, waarbij je elke maand een behandeling ontvangt. Je kan hiervoor dan ook een een strippenkaart of abonnement afsluiten, waardoor je voordeliger een massage ontvangt.

Nee. Een massage is geen medische behandeling waarvoor je een doorverwijzing van uw huisarts nodig hebt. Je kan dus gewoon een afspraak te maken voor een behandeling.

In bepaalde situaties mogen we je niet massages. Denk daarbij aan ziekte, koorts en nog een aantal. Lees deze op onze pagina: contra indicaties

Helaas valt massage niet in het medische reglement. Hierdoor komen onze massages niet in aanmerking voor vergoedingen bij de zorgverzekeraars.

Over boekingen / administratie

De eerste behandeling starten we met een persoonlijke intake. Tijdens dit gesprek mag je een intake-formulier invullen, met vragen over je persoonsgegevens tot aan vragen over sport en je en medische verleden. Het is niet verplicht om je medische gegevens te vermelden, maar het kan wel helpen bij het behandeltraject. Hiermee krijgen wij een goede indruk wat ons helpt met het verbeteren of verhelpen van je klachten.

Je kunt jouw boeking op verschillende manier betalen.

 1. Direct online via iDEAL: Wellicht heb je al online betaald met i-Deal. Als dat zo is zullen we de betaling verwerken en ontvang je zo spoedig mogelijk de betalingsbevestiging van ons.
 2. Via de factuur: We sturen geautomatiseerd in de vroege ochtend voor de afspraak een factuur per e-mail naar je toe. In de e-mail vind je de PDF factuur en een betaallink. Het handige van deze link is dat zowel jij als wij direct een melding van betaling ontvangen en niemand zich daar zorgen over hoeft te maken. We hebben dan ook extra tijd over voor bij de behandeling.
 3.  Per betaallink: Uiteraard mag je er ook voor kiezen om bij de behandeling te betalen. We kunnen je via mail of Whatsapp een betaalverzoek sturen. Wij ontvangen liever geen contant geld. Wanneer dit toch niet anders kan dien je gepast á contant betalen. Er zijn geen contanten aanwezig als wisselgeld.

Vóór de massage:
Als je klachten hebt, noteer deze dan en probeer zo goed mogelijk na te gaan wanneer je ze hebt (en wanneer niet), of het weer invloed heeft en wat jij van de massage verwacht. Eet vóór de massage licht en drink minimaal twee uur van tevoren geen koffie meer. We adviseren je ongeveer een half uur voor de afspraak een groot glas water te drinken en voor de massage nog even van het toilet gebruik te maken.

Tijdens de massage:
De massage is direct op de blote huid. Je mag je ontkleden tot aan het ondergoed. Hou hierbij rekening dat ondanks alle zorg de mogelijkheid bestaat dat olieresten op het ondergoed kan komen. Tijdens de behandeling lig je rustig op je buik en concentreer je op de ademhaling. Het geeft rust en bewustzijn.  Je kan je genieten van de stiltes. Even rust. Je hoeft dus niet te praten, maar het mag wel. Gedurende de massage kan een rustgevende achtergrondmuziek aanstaan. Deze helpt bij het ontspannen. Wil je dat liever niet? Geef het gewoon even aan.

Na de massage:
Het is belangrijk om veel te drinken. Drink na de massage 1 á 2 glazen water. Het is beter om frisdrank of koffie te vermijden. Daarnaast is het plezierig om na de behandeling je agenda nog ongeveer een half uur vrij te hebben, zodat je de behandeling in alle rust kunt afsluiten. Zie het als een verwenmoment en je zult zien dat je er langer van nagenieten dan je denkt.

Hygiëne masseur
Wij vinden hygiëne erg belangrijk. Elke behandeling starten wij met schone handdoeken en een schone handdoekhoes waar je op ligt. Ook voor je gezicht gebruiken wij doekjes die milieu vriendelijk zijn of een gedesinfecteerd gel-kussen. Uiteraard wassen wij onze handen voor we beginnen en als we klaar zijn met de behandeling.

Hygiëne klant
Zodra je het pand betreed mag je de handen wassen of desinfecteren.

Sport en zweet
We willen jou vragen voor de behandeling geen sportieve activiteiten te ondernemen of andere inspanningen waar je flink van gaat zweten. Wanneer je je sport een massage ontvangt, verwachten we dat je fris en gedoucht ben.

Je kan kosteloos zelf de behandeling tot 48 uur voor de afspraak verplaatsen. Daarna kan je de afspraak alleen telefonisch of via Whatsapp verplaatsen. Vanwege de korte tijd voor de afspraak zijn we bij een verplaatsing of annulering genoodzaakt €25,- als vergoeding te berekenen. Bij een verplaatsing of annulering op de dag van de afspraak of één (1) kalenderdag voor de afspraak rekenen wij de volledige behandeling door.

Wil je niet verplaatsen? Dan kan je ook de annuleren. Hierbij gelden altijd onze annuleringsvoorwaarden uit de onze Algemene voorwaarden.

Belangrijk:

Ben je ziek geworden? Als je koorts (> 38 graden) hebt is het raadzaam de afspraak te verzetten. Buiten dat het niet verstandig dat je zieke lichaam gemasseerd wordt, is het niet toegestaan voor ons.
Je kan je afspraak via je persoonlijke inlog via de online agenda wijzigen en annuleren. Uiteraard kan je dit ook doen door ons te bellen of een WhatsApp bericht te sturen.

Over Webshop bestellingen

Je kunt jouw bestelling op verschillende manier betalen.

 1. Direct online via iDEAL, PayPal, ApplePay of Creditcard
 2. Voor levering via de betaallink in de factuur. Deze wordt per e-mail aan je gezonden.
 3.  Per betaallink bij afhalen van voorraadproducten. (deze optie is niet mogelijk bij producten die niet op voorraad staan bij bestelling.)
  Wij ontvangen liever geen contant geld. Wanneer dit toch niet anders kan dien je gepast á contant betalen. Er zijn geen contanten aanwezig als wisselgeld.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

 • € 8,95 voor pakketten tot € 25,- (niet verzekerd verzonden)
 • € 4,95 voor pakketten tussen € 25,- en € 50,- (niet verzekerd verzonden)
 • Gratis voor alle bestellingen vanaf € 50,- (verzekerd verzonden)

Wij verzenden via PostNL.  Je ontvangt hiervan altijd bericht en een track & trace code.

 • Alle voorraadproducten die voor 16:00 zijn besteld worden dezelfde avond aangeboden aan PostNL.
 • Bij een bestelling is de leveringsindicatie 7 werkdagen. De producten worden besteld bij de importeur. Na ontvangst en controle door ons, zullen wij de producten dezelfde dag aanbieden aan PostNL

Je ontvangt een bevestiging als je product overgedragen is aan PostNL met een track & trace code.
Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Het is mogelijk om op afspraak af te halen in onze massagepraktijk aan de Ouvertureweg 4 in Alphen aan den Rijn. Kies hiervoor ‘Afhalen op afspraak’ bij het afrekenen. Zodra de bestelling klaar staat, wordt je gebeld voor een afhaal afspraak.

Alle informatie die over onze producten bekend is staat bij de productomschrijving. Maar heb je toch nog een andere vraag? Stuur gerust een mailtje naar vraag@myomindwinkel.nl.

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Om hygiënische redenen kunnen geopende balsems niet retour gestuurd worden.
Voor artikelen uit de sale die retour gestuurd worden ontvang je van ons een tegoedbon.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Bij retour van een volledige bestelling krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien een deel van de bestelling retour gezonden wordt, krijg je het volledige bestelbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor retour zenden van jou thuis naar de webwinkel zijn altijd voor je eigen rekening.
Deze kosten kan je inzien op de pagina van bijvoorbeeld PostNL.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht moet je vooraf altijd contact met ons opnemen via retour@myomindwinkel.nl en ontvang je van ons instructies over het verwerken van de retourzending. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ongeopende producten kan je altijd ruilen. Je kunt hiervoor contact opnemen met bestellingen@myomindmassage.nl.

Wel draag je zelf de kosten voor retourzending van het product.

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij ook dat je ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht je vragen hebben dan kun je ons bereiken via de volgende gegevens:

Mobiel Edwin: 06-51118473
Mobiel Nicolien: 06-22224420
Mail: bestellingen@myomindmassage.nl

De handelsnaam van ons bedrijf is: MyoMind Massage
Onze domeinnaam is https://myomindmassage.nl
Ons vestigingsadres:
Ouvertureweg 4
2402 DZ Alphen aan den Rijn

KVK: 6390163

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor jij aanspraak kunt maken op garantie.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor een vervangend product.

Over Abonnementen en Strippenkaarten

Naast losse massages kan je bij ons ook een abonnement aanschaffen van 12 maanden. Je ontvangt dan een korting op het totaalbedrag. Het abonnement is geldig op de reguliere massages, maar je kan tegen een eenmalige bijbetaling ook kiezen voor een Wellness Treatment.

• Het abonnement heeft een minimale looptijd van 12 maanden. Hierna wordt het abonnement stilzwijgend verlengd.
• Wanneer je wilt stoppen met het abonnement kan dit na 12 maanden met een opzegtermijn van 1 maand aan het einde van de kalendermaand.
•Het abonnement is persoonsgebonden. Je kan dus niet een abonnement cadeau geven aan een ander.
• Als je een massage mist in een kalendermaand, kan je die binnen de volgende maand inhalen. Daarna vervalt deze massage. (tenzij dringende oorzaken buiten je macht zijn ontstaan uiteraard.)

Wil je direct een abonnement aanschaffen? Vul dan het aanvraagformulier in.

Je kan bij ons een strippenkaart aanschaffen van 3, 5 of 10 massages. De prijs is gebaseerd op een reguliere massage zoals:

Als je liever eenmalig of voor de gehele strippenkaart een Wellness Treatment wilt, kan dit altijd tegen bijbetaling van het normale prijsverschil.

Geldigheidsduur:

De geldigheidsduur van een strippenkaart is afhankelijk van het aantal strippen. De geldigheid gaat in bij de eerste behandeling.

 • 3 strippen = 6 maanden
 • 5 en 10 strippen = 12 maanden 

Wil je direct een strippenkaart aanschaffen? Vul dan het aanvraag formulier in.

Afspraak maken

De agenda is druk! Je kan gewoon boeken in de online agenda. Heb je acute klachten of heb je een cadeaubon?
Neem dan contact op 06-51118473.

Laat je e-mail achter en ontvang onze massagetips

Je ontvangt maximaal 1x per maand een e-mail met massagetips, buiten de informatie die je als klant ontvangt ten behoeve van je boekingen. Je kan je altijd uitschrijven.

Hygiene protocol Covid19

Wij ontraden je vooralsnog een afspraak te maken als je behoort tot de groep kwetsbare mensen zoals gedefinieerd door de RIVM.

1. Mensen van 70 jaar en ouder.
2. Volwassenen (ouder dan 18 jaar) met een van de onderliggende aandoeningen:

• Mensen met chronische luchtweg- of longproblemen die daarvan zo veel last hebben dat ze onder behandeling van een longarts zijn.

Chronische hartpatiënten, die daar zoveel last van hebben dat ze onder behandeling zijn van een cardioloog.

Mensen met suikerziekte die slecht ingesteld zijn en/of met complicaties.

Mensen met een nierziekte die moeten dialyseren of wachten op een niertransplantatie.

Mensen met een verminderde weerstand tegen infectie doordat zij medicijnen gebruiken voor een auto-immuunziekte en mensen die een orgaan of stamceltransplantatie hebben ondergaan.

Mensen die geen milt hebben of een milt die niet functioneert en mensen die een bloedziekte hebben.

Mensen met een verminderde weerstand doordat ze weerstand verlagende medicijnen nemen.

Kankerpatiënten tijdens of binnen 3 maanden na chemotherapie en/of bestraling.

Mensen met ernstige afweerstoornissen waarvoor zij behandeling nodig hebben van een arts.

Mensen met een hivinfectie die (nog) niet onder behandeling zijn van een arts of met een hivinfectie met een CD4 cluster of differentiation 4 getal onder <200/mm2.

Mensen met ernstige leverziekte.

 Mensen met ernstig overgewicht (BMI > 40).

Je hebt een grotere kans om ernstig ziek te worden als je besmet wordt met het nieuwe Corona-virus dan anderen. Dat komt doordat de natuurlijke afweer van het lichaam bij mensen op leeftijd en bij mensen die een ziekte hebben vaak lager is.

Wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om zoveel mogelijk thuis te blijven.

Je mag geen afspraak maken als je één van onderstaande verschijnselen (verkoudheidsklachten) hebt: 

Neusverkoudheid
Loopneus
Niezen
Keelpijn
Lichte hoest
Verhoging (= tot 38 graden) of koorts (> 38 graden)
• (Zeer) ernstige spierpijn, zonder herkenbare oorzaak

Je mag ook geen afspraak maken indien je een huisgenoot heeft met één van bovenstaande verschijnselen (verkoudheidsklachten) met ook koorts en/of benauwdheid.

 Als je 24 uur lang geen klachten heeft, mag je weer een afspraak maken.

MyoMind Massage - Alphen aan den Rijn

Icons made by Freepik from www.flaticon.com
NGS - Nederlands genootschap voor Sportmassage

MyoMind Massage

IS GEstopt
per 31-12-2022!

Tot onze spijt hebben wij onze massagepraktijk beëindigd.

BEDANKT VOOR DE GEWELDIGE 7 JAREN

MyoMind Massage stopt per 31-12-2022
corona covid19

Helaas zijn wij door de lockdown tijdelijk gesloten.

We tellen af tot 15 januari 2022

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Help ons deze lockdown door