Bedrijf en Stoelmassage

Wanneer kies je een Bedrijf en Stoelmassage

Het is 15.00 uur en je ben de hele dag druk met je werk. Verwonderd kijk je nogmaals op de klok en denkt: “Nog 3 uur en dan naar huis”. Je hebt het gevoel dat de energie uit je lichaam stroomt en tegelijkertijd merk je dat je niet goed meer kan concentreren op je werk. Dit gevoel heb je niet dagelijks, alleen toch vaak genoeg om je zorgen te maken. De stress zit je best hoog en eigenlijk wil je even een half uurtje ontspannen. Een vriend vertelde je onlangs dat hij elke twee weken een stoelmasseur op zijn werk krijgt en dat iedereen daar naar uit kijkt. Dat wil jij eigenlijk ook wel. Toch eens overleggen bij de directie.

Een Bedrijf en Stoelmassage is een korte behandeling van 20 tot 30 minuten op een speciale ergonomische massagestoel. Door de speciale lichaamshouding zit je in een ontspannen houding. De stoelmassage is gericht op het verbeteren van de vitaliteit. Dit houd in dat je na deze behandeling meer energie hebt en beter kan concentreren op je werkzaamheden. Tijdens de massage behandelen we je lichaam door middel van Shiatsu drukpunten, waardoor deze de gaat ontspannen. In een Standaard stoelmassage wordt de rug en schouders gemasseerd. Bij een Comfort stoelmassage kan ook de nek, hoofd, armen en/ of benen gemasseerd worden, mede afhankelijk van de tijdsduur. 

Door middel van een goed uitgevoerde en persoonsgerichte stoelmassage worden de energiebanen gestimuleerd, waardoor spanning wordt afgevoerd en je lichaam meer ontspannen en vitaal aanvoelt.

Afbeelding 492 Bedrijf en Stoelmassage bij MyoMind Massage

Top 5: Veel gestelde vragen

Ja zeker! Mits het voor de werknemers is. Voor zzp’ers is het niet fiscaal aftrekbaar.

Bij werknemers kan je gebruik maken van de Werkkostenregeling of een ARBO-regeling. Wat hiervoor nodig is lees je bij de fiscale voordelen.

Massages kennen zowel lichamelijke en mentale voordelen.

Het is bewezen dat massages lichamelijk meerdere positieve gevolgen hebben. Allereerst helpt een massage uw pijn als gevolg van stress te verminderen. Regelmatig een massage ondergaan, gaat bijvoorbeeld (spannings-)hoofdpijn tegen. Ten tweede werken massages verlichtend bij spierspanning en spierstijfheid. Daarnaast helpen ze spierspasmen tegen te gaan. Hiermee verbetert u de flexibiliteit van uw gewrichten. Het helpt u om dieper en makkelijker te ademen en verlaagt een hoge bloeddruk. Mede daardoor kun u uw sportieve prestaties verbeteren. Als laatste versterkt een massage uw immuunsysteem. Hierdoor wordt uw huid gezonder.

Op mentaal vlak is algemeen bekend dat massages uw geestelijke rust verbetert, alertheid ondersteunt en stress helpt verminderen. Het geeft een gevoel van welbehagen en stimuleert uw bewustzijn ten aanzien van de relatie tussen lichaam en geest.

Wij geven onze Bedrijf & Stoelmassage bij jou op het werk. Hiervoor hebben we het liefst een rustige, afgesloten ruimte nodig van minimaal 2×3 meter. Groter is altijd beter!

Wij komen met onze ergonomische massagestoel en alle hygiënische benodigdheden naar jouw locatie binnen een straal van ca. 50 kilometer rondom Alphen aan den Rijn. De maximale reistijd bedraagt 1 uur bij een volle dag stoelmassages geven. Indien er een dagdeel of korter gemasseerd wordt is het de maximale reistijd 25% van de totale massagetijd. (2 uur masseren = 30 minuten reistijd)

Stoelmassages zijn altijd kortdurende intensieve massages. Wij geven deze bij bedrijven voor 20 of 30 minuten. 

Voor evenementen of bedrijfspresentaties waarbij een groter publiek gemasseerd mag worden is de 15 minuten Budget stoelmassage aantrekkelijk.

Een stoelmassage van 15 of 20 minuten wordt altijd over de kleding gegeven. Een shirt of (dun) overhemd is geen probleem. Indien je een dikkere trui aan hebt, willen we je vragen deze uit te doen.

Bij een 30 minuten massage is er ook de mogelijkheid om een stoelmassage met olie te ontvangen. Dan mag de bovenkleding uit. Bij de dames blijft uiteraard de BH aan.

Wat doet een Bedrijf en Stoelmassage

Bij een stoelmassage kijken we waar spanning in je lichaam zich verzameld. Deze negatieve energiebronnen zorgen voor beperkingen in het lichaam, voornamelijk merkbaar in de rug- en schouderspieren. Door langdurig een statische houding te hebben verstrammen de spieren. Denk hierbij aan computerwerk of lang zitten in een oncomfortabele houding. Uiteindelijk zorgt dit voor lichamelijke klachten en ongemakken. De stoelmassage wordt op de klant afgestemd qua intensiviteit. Bij een regelmatige herhaling zal de fysieke gesteldheid zichtbaar verbeteren, waardoor ziekteverzuim met zekerheid verlaagd wordt.

Wat is het resultaat na deze stoelmassage?

Met een regelmatige stoelmassage verbeter jij de vitaliteit en fitheid in je lichaam.

Je kan de Bedrijf & Stoel massage in 3 tijdsvariaties op je werk ontvangen. Elke bezoek heeft een minimale duur van 2 uur. Dat zijn 8x 15 minuten, 6x 20 minuten of 4x 30 minuten massages. Maximaal wordt 6 uur gemasseerd per afspraak per masseur.

Afhankelijk van je doel en lichamelijke klachten maak jij een keuze:

Wat wordt jouw keuze?

Budget
stoelmassage

Kort & Krachtig
14,95 15 MINUTEN
 • Rugmassage
 • Schoudermassage
 • Nekmassage
 • Hoofdmassage
 • Arm & handmassage
 • Beenmassage

Standaard
stoelmassage

Fit & Vitaal
19,95 20 MINUTEN
 • Rugmassage
 • Schoudermassage
 • Nekmassage
 • Hoofdmassage
 • Arm & handmassage
 • Beenmassage
Populair

Comfort
stoelmassage

Van Top tot ...
29,95 30 MINUTEN*
 • Rugmassage
 • Schoudermassage
 • Nekmassage
 • Hoofdmassage
 • Arm & handmassage
 • Beenmassage

*30 minuten massage is ook mogelijk met olie.

Fiscaal voordelig masseren

De Bedrijf en Stoelmassage  kan fiscaal aantrekkelijk worden gegeven aan alle werknemers binnen het bedrijf. Ook als jij enig werknemer bent binnen de BV. Helaas is dit niet mogelijk voor ZZP’ers, omdat er dan geen personeel aanwezig is.

De belastingdienst stelt het volgende:

Een stoelmassage of reflexzonemassage kunt u onder de volgende voorwaarden gericht vrijgesteld ter beschikking stellen:

 • Je hebt als werkgever een arboplan.
 • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan. 
 • De massage vindt tijdens werktijd plaats.
 • Jouw werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Meer informatie over fiscaal aftrekbaarheid en de mogelijkheden lees je bij fiscale voordelen van bedrijfsmassage.

Onze tevreden klanten

"Nicolien wist precies hoe ze mijn pijnpunten kon aanpakken. Resultaat, pijn klachten zijn weg, en voel me een stuk minder grieperig. Thanks topper!!"
Jennifer Kranenburg testimonial MyoMind Massage
Jennifer Kranenburg
Alphen aan den Rijn
"Ik kwam binnen met hoofdpijn, en dat weet Edwin te beteugelen. De spieren in de rug weer soepel gemaakt, je gaat er weer beter weg dan dat je er komt."
"Het was weer een heerlijke massage, knopen en stijve plekken weer goed losgemaakt, en ontspannen mijn avond in. Bedankt weer!"
Joyce Koster testimonial MyoMind Massage
Joyce Koster
Zwammerdam
Boek een bedrijfsmassage
Begin vandaag met een gezonder werken

Bedrijf en Stoelmassage vanaf 14,95 p.p.

Afspraak maken

In verband met aanhoudende drukte hebben wij een klantenstop! Heb je een cadeaubon? Neem dan contact op 06-51118473.

Laat je e-mail achter en ontvang onze massagetips

Je ontvangt maximaal 1x per maand een e-mail met massagetips, buiten de informatie die je als klant ontvangt ten behoeve van je boekingen. Je kan je altijd uitschrijven.

Hygiene protocol Covid19

Wij ontraden je vooralsnog een afspraak te maken als je behoort tot de groep kwetsbare mensen zoals gedefinieerd door de RIVM.

1. Mensen van 70 jaar en ouder.
2. Volwassenen (ouder dan 18 jaar) met een van de onderliggende aandoeningen:

• Mensen met chronische luchtweg- of longproblemen die daarvan zo veel last hebben dat ze onder behandeling van een longarts zijn.

Chronische hartpatiënten, die daar zoveel last van hebben dat ze onder behandeling zijn van een cardioloog.

Mensen met suikerziekte die slecht ingesteld zijn en/of met complicaties.

Mensen met een nierziekte die moeten dialyseren of wachten op een niertransplantatie.

Mensen met een verminderde weerstand tegen infectie doordat zij medicijnen gebruiken voor een auto-immuunziekte en mensen die een orgaan of stamceltransplantatie hebben ondergaan.

Mensen die geen milt hebben of een milt die niet functioneert en mensen die een bloedziekte hebben.

Mensen met een verminderde weerstand doordat ze weerstand verlagende medicijnen nemen.

Kankerpatiënten tijdens of binnen 3 maanden na chemotherapie en/of bestraling.

Mensen met ernstige afweerstoornissen waarvoor zij behandeling nodig hebben van een arts.

Mensen met een hivinfectie die (nog) niet onder behandeling zijn van een arts of met een hivinfectie met een CD4 cluster of differentiation 4 getal onder <200/mm2.

Mensen met ernstige leverziekte.

 Mensen met ernstig overgewicht (BMI > 40).

Je hebt een grotere kans om ernstig ziek te worden als je besmet wordt met het nieuwe Corona-virus dan anderen. Dat komt doordat de natuurlijke afweer van het lichaam bij mensen op leeftijd en bij mensen die een ziekte hebben vaak lager is.

Wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om zoveel mogelijk thuis te blijven.

Je mag geen afspraak maken als je één van onderstaande verschijnselen (verkoudheidsklachten) hebt: 

Neusverkoudheid
Loopneus
Niezen
Keelpijn
Lichte hoest
Verhoging (= tot 38 graden) of koorts (> 38 graden)
• (Zeer) ernstige spierpijn, zonder herkenbare oorzaak

Je mag ook geen afspraak maken indien je een huisgenoot heeft met één van bovenstaande verschijnselen (verkoudheidsklachten) met ook koorts en/of benauwdheid.

 Als je 24 uur lang geen klachten heeft, mag je weer een afspraak maken.

MyoMind Massage - Alphen aan den Rijn

Icons made by Freepik from www.flaticon.com
NGS - Nederlands genootschap voor Sportmassage
corona covid19

Helaas zijn wij door de lockdown tijdelijk gesloten.

We tellen af tot 15 januari 2022

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Help ons deze lockdown door