Nieuwe behandelingen in 2020

Met de komst van onze praktijklocatie hebben we ook de behandelnamen herzien. Er komen nieuwe behandelingen per januari 2020.

Maar we veranderen meer! Met de komst van onze praktijklocatie is het onze wens dat jij zoveel mogelijk naar ons toe komt. Dat houdt niet in dat we niet meer op locatie masseren hoor! Dat blijft, maar we willen dat wel langzaam aan verminderen. Ons voordeel is dat we meer klanten kunnen helpen in de massagepraktijk, omdat we geen loze (reis)tijd meer hebben. Ook verwachten wij dat de wachttijd bij Nicolien korter wordt. Voor ons is een massage in de praktijklocatie lichamelijk een stuk makkelijker: Niet meer sjouwen met 17kg tafel en bijhorende tas. Niet meer de tafel in en uit de auto halen. Niet meer thuis een stalling hebben van onze materialen.

Nieuwe massage en treatments bij MyoMind Massage

Jouw voordelen

Voor jou biedt de massagepraktijk ook voordelen. Allereerst gaan we de tarieven in de massagepraktijk zelf iets verlagen. Een massage op locatie in Alphen aan den Rijn/ Woubrugge blijft gelijk in prijs, en het tarief buiten Alphen aan den Rijn en Woubrugge wordt iets verhoogd. In het volgende bericht vertellen we je de nieuwe tarieven.

Nieuwe behandelingen namen

Tot begin 2019 kon je kiezen uit een veelzijdigheid van massagevormen. Wij hebben die toen al gedeeltelijk vereenvoudigd. Vanaf januari 2020 zullen we verdergaan met 3 massages en 2 wellness treatments, die allemaal een duidelijke benaming hebben. Hierdoor is het voor jou snel duidelijk welke behandeling het beste is voor jou.

Massages:

Stress & Ontspanning massage
Klacht & Ongemak massage
Sport & Spierpijn massage

Wellness treatments:
AromaTouch treatment
Magnesium treatment

In andere berichten zullen we elke massage en treatment verder bespreken. Uiteraard kan je vanaf 20 december ook op de nieuwe website myomindmassage.nl over elke behandeling informatie lezen.

Behandelduur wordt 60 minuten

De behandelingen waren altijd 30, 45, 60 en 75 minuten. Veel keuze, waarbij het ons opviel dat de 30 en 75 minuten eigenlijk niet gekozen werden. De 45 minuten behandeling werd het meest gekozen. Echter waren deze tijden gebaseerd op de werkelijke massagetijd en werd de tijd eromheen niet zichtbaar meegenomen.

Dit gaan we vereenvoudigen: Je kan vanaf januari 2020 kiezen voor een 60 minuten behandeling van deur-tot-deur. In de praktijk houdt dit in dat de meeste massages 45-50 minuten zijn en de resterende tijd gebruikt wordt voor aan-/ uitkleden, voorgesprek, nieuwe afspraak inplannen en eventueel afrekenen.

(⚠︎ p.s. lopende strippenkaarten en abonnementen behouden hun karakter zolang deze loopt. Bij verlenging stap je automatisch over op de nieuwe vorm.)

Deel dit artikel op:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Laat een reactie achter

Andere interessante blog artikelen

Afspraak maken

De agenda is druk! Je kan gewoon boeken in de online agenda. Heb je acute klachten of heb je een cadeaubon?
Neem dan contact op 06-51118473.

Laat je e-mail achter en ontvang onze massagetips

Je ontvangt maximaal 1x per maand een e-mail met massagetips, buiten de informatie die je als klant ontvangt ten behoeve van je boekingen. Je kan je altijd uitschrijven.

Hygiene protocol Covid19

Wij ontraden je vooralsnog een afspraak te maken als je behoort tot de groep kwetsbare mensen zoals gedefinieerd door de RIVM.

1. Mensen van 70 jaar en ouder.
2. Volwassenen (ouder dan 18 jaar) met een van de onderliggende aandoeningen:

• Mensen met chronische luchtweg- of longproblemen die daarvan zo veel last hebben dat ze onder behandeling van een longarts zijn.

Chronische hartpatiënten, die daar zoveel last van hebben dat ze onder behandeling zijn van een cardioloog.

Mensen met suikerziekte die slecht ingesteld zijn en/of met complicaties.

Mensen met een nierziekte die moeten dialyseren of wachten op een niertransplantatie.

Mensen met een verminderde weerstand tegen infectie doordat zij medicijnen gebruiken voor een auto-immuunziekte en mensen die een orgaan of stamceltransplantatie hebben ondergaan.

Mensen die geen milt hebben of een milt die niet functioneert en mensen die een bloedziekte hebben.

Mensen met een verminderde weerstand doordat ze weerstand verlagende medicijnen nemen.

Kankerpatiënten tijdens of binnen 3 maanden na chemotherapie en/of bestraling.

Mensen met ernstige afweerstoornissen waarvoor zij behandeling nodig hebben van een arts.

Mensen met een hivinfectie die (nog) niet onder behandeling zijn van een arts of met een hivinfectie met een CD4 cluster of differentiation 4 getal onder <200/mm2.

Mensen met ernstige leverziekte.

 Mensen met ernstig overgewicht (BMI > 40).

Je hebt een grotere kans om ernstig ziek te worden als je besmet wordt met het nieuwe Corona-virus dan anderen. Dat komt doordat de natuurlijke afweer van het lichaam bij mensen op leeftijd en bij mensen die een ziekte hebben vaak lager is.

Wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om zoveel mogelijk thuis te blijven.

Je mag geen afspraak maken als je één van onderstaande verschijnselen (verkoudheidsklachten) hebt: 

Neusverkoudheid
Loopneus
Niezen
Keelpijn
Lichte hoest
Verhoging (= tot 38 graden) of koorts (> 38 graden)
• (Zeer) ernstige spierpijn, zonder herkenbare oorzaak

Je mag ook geen afspraak maken indien je een huisgenoot heeft met één van bovenstaande verschijnselen (verkoudheidsklachten) met ook koorts en/of benauwdheid.

 Als je 24 uur lang geen klachten heeft, mag je weer een afspraak maken.

MyoMind Massage - Alphen aan den Rijn

Icons made by Freepik from www.flaticon.com
NGS - Nederlands genootschap voor Sportmassage

MyoMind Massage

IS GEstopt
per 31-12-2022!

Tot onze spijt hebben wij onze massagepraktijk beëindigd.

BEDANKT VOOR DE GEWELDIGE 7 JAREN

MyoMind Massage stopt per 31-12-2022