Wellness treatment

Wellness Treatments

Ons aanbod

Elke Wellness Treatment bij MyoMind Massage heeft een totale duur van 60 minuten. De behandelingen worden altijd in onze professionele massagepraktijk aan de Ouvertureweg 4 gegeven. Op deze locatie hebben wij alle benodigdheden voor een uur volledige ontspanning binnen handbereik. Onder andere met de meest geweldige massagetafel in de markt. Met een verwarming en automatische hoogte instelling lig jij extreem comfortabel.

Elke treatment is eenvoudig zelf te reserveren in de online boekingsagenda. Alle treatments worden door Nicolien gegeven. Zij werkt op verschillende dagen gedurende de week. Zelfs op zondag kan je gemasseerd worden! Ook hebben we op maandag-, woensdag- en donderdagavond mogelijkheden.

Welke behandeling kies jij?

Magnesium Treatment - Wellness Treatment

Magnesium Treatment

AromaTouch Treatment - Wellness Treatment

AromaTouch Treatment

Wellness Treatments
Joyce Koster

Rating starRating starRating starRating starRating star

De duo massages zijn heerlijk, een echte aanrader voor iedereen! Je kruipt lekker rozig en ontspannen de bank op.

Jennifer Kranenburg

Rating starRating starRating starRating starRating star

Vandaag een magnesium treatment mogen ontvangen van Nicolien, wat een weldadige, heerlijke behandeling. Zeker nog een keer.

Welke behandeling kies jij?

Magnesium Treatment - Wellness Treatment

Magnesium Treatment

AromaTouch Treatment - Wellness Treatment

AromaTouch Treatment

MyoMind Massage is uniek in Alphen aan den Rijn.
☑︎ Twee masseurs (m/v)   ☑︎ Professionele praktijk   ☑︎ Wellness Treatment

  • Vóór de treatment:

Als je klachten hebt, noteer deze dan en probeer zo goed mogelijk na te gaan wanneer je ze hebt (en wanneer niet), of het weer invloed heeft en wat jij van de massage verwacht. Eet vóór de behandeling licht en drink minimaal twee uur van tevoren geen koffie meer.

  • Tijdens de treatment:

Onderdeel van de treatment is een lichaamsmassage. Deze wordt direct op de blote huid gegeven. Je mag je ontkleden tot aan het ondergoed. Hou hierbij rekening dat ondanks alle zorg de mogelijkheid bestaat dat olieresten op het ondergoed kan komen. Tijdens de behandeling lig je rustig op je buik en concentreer je op de ademhaling. Het geeft rust en bewustzijn.  Je kan je genieten van de stiltes. Even rust. Je hoeft dus niet te praten, maar het mag wel. Gedurende de massage kan een rustgevende achtergrondmuziek aanstaan. Deze helpt bij het ontspannen. Wil je dat liever niet? Geef het gewoon even aan.

  • Na de treatment:

Het is belangrijk om veel te drinken. Het liefst 1 á 2 glazen water. Het is beter om frisdrank of koffie te vermijden. Daarnaast is het plezierig om na de behandeling je agenda nog ongeveer een half uur vrij te hebben, zodat je de behandeling in alle rust kunt afsluiten. Zie het als een verwenmoment en je zult zien dat je er langer van nageniet dan je denkt.

Begin vandaag met een gezonder leven.

Boek een Wellness Treatment!
60 minuten behandeling voor 60,-