Wellness treatments

Wellness Treatments

Wellness Treatments MyoMind Massage
Erna Vlot

Tijdens het intake-gesprekje voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze wist meteen waar de stramme spieren zaten. De massage was stevig, maar super ontspannend. Voor herhaling vatbaar!

Frank Boukens

Alles vakkundig weggemasseerd, mooiste meteen na afloop voelen dat ik weer ruimte had om te ademen, diep ademen. Heerlijk!

Amanda Bouter

Heerlijk om een massage te krijgen van deze dame. Ze weet wat ze doet en het is heerlijk ontspannen als ze er is.

Joyce Koster

De duo massages zijn heerlijk, een echte aanrader voor iedereen! Je kruipt lekker rozig en ontspannen de bank op.

Bas de Vries

Eerst de pijn daarna de ontspanning 🙂 ben erg blij met de keuze om met massagepraktijk Ontspanning in zee te gaan.

Tanja de Vrind

We hebben al een paar keer mogen genieten van de heerlijke massages. Nicolien is een fijne, kundige masseuse die we iedereen van harte kunnen aanbevelen!

Dorine Stokkel

Prettige handen die weten wat ze doen, beslist een aanrader !

Rogier Oskam

Niks prettiger dan thuis gemasseerd te worden. Een warme prettige professionele masseuse waar je veilig bij voelt en dus zeker kan aanbevelen.

Rachelle Smits

Enorm genoten! Helemaal ontspannen!

Joke Beukeboom-den Hartog

Een heerlijke massage gehad. Voor herhaling vatbaar.

Wilrieke Wildeman

Fijne massage gehad samen met mijn dochter. Zeker een aanrader!

Patty Swart

Heerlijke massage gehad, lekker ontspannend en de knopen zijn verdwenen.

Sylvia Klepke

Een fijne massage gehad. Stevige hand en voelt goed aan waar de klachten zitten.

Laura Broer

Een pijn reducerende massage gekregen van Nicolien vanwege mijn Fibromyalgie. Nicolien weet waar zij het over heeft, gaf goede informatie en de massage was heerlijk.

Gregory Bosman

Echt heerlijk genoten van een ontspannende massage, echt een super professionele dame. Dit is echt een aanrader.

Iris van Dorssen

De Lomi Lomi massage vond ik vooral erg prettig, heerlijk ontspannend en mooi ritmisch van aard. Deze kan ik zeker aanraden.

Iris van Dorssen

De klassieke ontspanningsmassage is wat steviger en werkt meer op de spieren om knopen weg te masseren.

Maarjanne van Kampen

In een woord super!

Ons aanbod

Alle Wellness Treatments bij MyoMind Massage hebben een totale duur van 60 minuten. De behandelingen worden altijd in onze professionele massagepraktijk aan de Ouvertureweg 4 gegeven. Op deze locatie hebben wij alle benodigdheden voor een uur volledige ontspanning binnen handbereik. Onder andere met de meest geweldige massagetafel in de markt. Met een verwarming en automatische hoogte instelling lig jij extreem comfortabel.

Elke treatment is eenvoudig zelf te reserveren in de online boekingsagenda. Alle treatments worden door Nicolien gegeven. Zij werkt op verschillende dagen gedurende de week. Zelfs op zondag kan je gemasseerd worden! Ook hebben we op maandag-, woensdag- en donderdagavond mogelijkheden.

MyoMind Massage is uniek in Alphen aan den Rijn.
☑︎ Twee masseurs (m/v)   ☑︎ Professionele praktijk   ☑︎ Massage aan huis

Welke behandeling kies jij?

Magnesium Treatment

Magnesium Treatment

AromaTouch Treatment

AromaTouch Treatment

  • Vóór de treatment:

Als je klachten hebt, noteer deze dan en probeer zo goed mogelijk na te gaan wanneer je ze hebt (en wanneer niet), of het weer invloed heeft en wat jij van de massage verwacht. Eet vóór de behandeling licht en drink minimaal twee uur van tevoren geen koffie meer.

  • Tijdens de treatment:

Onderdeel van de treatment is een lichaamsmassage. Deze wordt direct op de blote huid gegeven. Je mag je ontkleden tot aan het ondergoed. Hou hierbij rekening dat ondanks alle zorg de mogelijkheid bestaat dat olieresten op het ondergoed kan komen. Tijdens de behandeling lig je rustig op je buik en concentreer je op de ademhaling. Het geeft rust en bewustzijn.  Je kan je genieten van de stiltes. Even rust. Je hoeft dus niet te praten, maar het mag wel. Gedurende de massage kan een rustgevende achtergrondmuziek aanstaan. Deze helpt bij het ontspannen. Wil je dat liever niet? Geef het gewoon even aan.

  • Na de treatment:

Het is belangrijk om veel te drinken. Het liefst 1 á 2 glazen water. Het is beter om frisdrank of koffie te vermijden. Daarnaast is het plezierig om na de behandeling je agenda nog ongeveer een half uur vrij te hebben, zodat je de behandeling in alle rust kunt afsluiten. Zie het als een verwenmoment en je zult zien dat je er langer van nageniet dan je denkt.

Begin vandaag met een gezonder leven.

Boek een wellness treatment!
60 minuten behandeling voor 60,-