Stress & Ontspanning massage

Stress & Ontspanning massage

Heerlijk ontspannen! Na lang werken mag je even alle energie loslaten. Je hebt hard gewerkt en veel verplichtingen gehad afgelopen tijd. Nu even ‘Me time’. Even niets aan je hoofd, geen werk, geen verplichtingen, niets. Je voelt het in je hele lichaam: stramme spieren, een hoofd vol ruis en de kramp van laatst voel je nog steeds als je eraan denkt. Nu even bijna een uur een ontspanningsmassage. Je voelt alle negatieve energie loskomen en je lichaam is weer helemaal terug in balans. Nog even en je beland in ‘dromenland’, zo fijn voelt het aan.
Met de Stress & Ontspanning massage geef jij je vermoeide lichaam even een boost. Deze ontspanningsmassage is bedoeld voor de lichamelijke en geestelijke ontspanning. Het wordt ook wel de Wellnessmassage genoemd. Tijdens de massage maken we gebruik van verschillende technieken. Afhankelijk van eventuele klachten kan de massage teder tot stevig zijn, met als doel het lichaam te stimuleren tot herstel.

Wat doet een Stress & Ontspanning massage?

  • Verbeterd de bloedcirculatie
  • Laat afvalstoffen sneller afvoeren
  • Geeft je extra energie
  • Geeft rust in je hoofd
  • Laat je lekkerder in je vel voelen
  • Verbetert je emotionele veerkracht
  • Maakt spieren weer soepel
  • Zorgt voor meer bewegelijkheid
Stress en Ontspanning massage
Erna Vlot

Tijdens het intake-gesprekje voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze wist meteen waar de stramme spieren zaten. De massage was stevig, maar super ontspannend. Voor herhaling vatbaar!

Amanda Bouter

Heerlijk om een massage te krijgen van deze dame. Ze weet wat ze doet en het is heerlijk ontspannen als ze er is.

Joyce Koster

De duo massages zijn heerlijk, een echte aanrader voor iedereen! Je kruipt lekker rozig en ontspannen de bank op.

Bas de Vries

Eerst de pijn daarna de ontspanning 🙂 ben erg blij met de keuze om met massagepraktijk Ontspanning in zee te gaan.

Tanja de Vrind

We hebben al een paar keer mogen genieten van de heerlijke massages. Nicolien is een fijne, kundige masseuse die we iedereen van harte kunnen aanbevelen!

Dorine Stokkel

Prettige handen die weten wat ze doen, beslist een aanrader !

Rogier Oskam

Niks prettiger dan thuis gemasseerd te worden. Een warme prettige professionele masseuse waar je veilig bij voelt en dus zeker kan aanbevelen.

Rachelle Smits

Enorm genoten! Helemaal ontspannen!

Joke Beukeboom-den Hartog

Een heerlijke massage gehad. Voor herhaling vatbaar.

Patty Swart

Heerlijke massage gehad, lekker ontspannend en de knopen zijn verdwenen.

Sylvia Klepke

Een fijne massage gehad. Stevige hand en voelt goed aan waar de klachten zitten.

Gregory Bosman

Echt heerlijk genoten van een ontspannende massage, echt een super professionele dame. Dit is echt een aanrader.

Iris van Dorssen

De klassieke ontspanningsmassage is wat steviger en werkt meer op de spieren om knopen weg te masseren.

Maarjanne van Kampen

In een woord super!

Wat wordt behandeld in een Stress & Ontspanning massage

Dit is een zachtere massage, bedoeld voor de lichamelijke en geestelijke ontspanning. Het wordt ook wel de wellnessmassage genoemd. Bij deze massage maken we gebruik van verschillende wellnessmassage technieken zoals klassieke ontspanningsmassage, Lomi Lomi massage en Shiatsu drukpunt-technieken. We richten ons volledig op volledige ontspanning. Het oplossen van spierknopen, verklevingen e.d. wordt vermeden. Het doel is volledige lichamelijke en mentale ontspanning. Speciaal voor diegene die vaak last hebben van een ‘vol hoofd’ of hoofdpijnklachten heeft, wordt aan de massage een hoofdmassage met Shiatsu drukpunt-technieken toegevoegd. Ook bestaat (bij Nicolien) de mogelijkheid tot Reiki.

De ontspanningsmassage is ook zeer geschikt als Pijn reducerende massage voor fibromyalgie patiënten of klanten met langdurige pijnklachten.

Waar is de massage?

Je kan deze massage zowel in de massagepraktijk als bij jou thuis ontvangen. In beide situaties hoef jij alleen een vrolijke humeur mee te nemen. Alle benodigdheden hebben wij klaar staan.,

In de massagepraktijk
Het meeste comfort vind je in onze massagepraktijk aan de Ouvertureweg 4. Het beste is om 5-10 minuten voor de afspraak binnen te komen. Na binnenkomt kan je jas opgehangen in de wachtruimte. In de tussentijd zorgen wij voor een sfeervolle verlichting en muziek. We stellen alles in werking voor een meest optimale ontspanning. Tijdens de massage kan je ook genieten van een heerlijke verwarmde tafel van de beste kwaliteit. Na afloop ontvang je een glas drinken. Daarna kan jij je weer aankleden.

Ontspanningsniveau 95%
0%
Verbetering bij stress 85%
0%
Verbetering bij vermoeidheid 75%
0%
Mate van gevoeligheid 50%
0%

Massage aan huis
Wij komen ook bij jou op locatie masseren in Alphen aan den Rijn en omgeving tot 15 kilometer reisafstand. Bij een massage aan huis zijn we bij jou op de geboekte tijd en plaats. We hebben alles bij ons: Mobiele massagetafel, voldoende handdoeken, massageoliën en andere benodigdheden. Enige wat jij moet regelen is een rustige en hygiënische omgeving met voldoende ruimte om te masseren. Het liefst hebben we in de (huis)kamer ca. 1,50 x 3,00 meter tot onze beschikking.

TIP: Tijdens de massage maken wij gebruik van oliën. Ondanks dat wij zeer voorzichtig werken, kan er altijd een druppel olie op je kleding komen. Dat zou zonde zijn van je dure lingerie.

Tijdens de massage lig je op je buik op de massagetafel en de massage wordt zachtjes opgebouwd met een beperkte hoeveelheid massage-olie. We voelen altijd eerst aan waar je spanning zit en zal daarom tijdens de massage met verschillende technieken werken. Je ervaart hierdoor het optimale ontspanningsgevoel.

Na de massage klaar en kom je voorzichtig van de tafel af. Je kan nog wat rozig zijn. Door de ontspanning is het handig om niet te snel op te staan. Dan wordt je draaierig.

Advies na een Stress & Ontspanning massage

Direct na de massages is het verstandig om een groot glas water te drinken. Je lichaam moet alle losgekomen antistoffen afvoeren en heeft hiervoor vocht nodig. Neem ook even een half uurtje rust. Ga dus niet direct fysiek of mentaal aan de slag. Neem even je tijd om bij te komen.
Na het half uurtje of later op de dag kan je ook een wandeling maken van 15 tot 30 minuten. Niet te kort en niet te lang. Net voldoende om alle spieren even in beweging te brengen. Dat helpt bij het verwerken van alle vrijgekomen stoffen en hormonen in je lichaam. Bovendien is het ook verhelderd voor je hoofd.

Afhankelijk van je klachten kan je na een week al een nieuwe massage krijgen. Afhankelijk van de lichaamsklachten en het behandeltraject kan je naar verloop van tijd kiezen voor een maandelijkse massage, puur voor het onderhoud. Heb je na 1 tot 2 weken weer klachten? Twijfel niet en maak een nieuwe afspraak via de online boekingsagenda of persoonlijk via de telefoon.

Begin vandaag met een gezonder leven.

Boek een massage!
60 minuten behandeling vanaf 50,-