Klacht & Ongemak massage

Klacht & Ongemak massage

In de afgelopen tijd heb je last van lichamelijke klachten die je beperken in je functioneren. Je lichaam doet niet wat jij wilt dat ze doet. Je hebt pijnklachten en de paracetamol begint langzaamaan je vriend te worden. ‘s Morgens wordt je wakker met een pijnlijk lichaam en na een warme douche voelt het alweer een stuk beter aan. Je kan weer door. Alleen herhaalt deze cyclus zit dagelijks en nu moet er toch echt iets aan worden gedaan. Wellicht ben je al bij een fysiotherapeut geweest, zonder de gewenste resultaten.
Een Klacht & Ongemak massage is een klachtgerichte massage speciaal voor het herstellen van de spieren en bindweefselstructuren in je lichaam. Je lichaam bestaat uit vele lagen. Bindweefsel zorgt ervoor dat je spieren en organen netjes op hun plek blijven zitten. Hierdoor heb je pijnklachten op de ene plek en ligt de oorzaak vaak een andere plek in het lichaam; bijvoorbeeld schouderklachten, deze komen dikwijls uit de onderrug en soms zelfs uit je onderbeen.
Door middel van een goed uitgevoerde en klachtgerichte massage wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor afvalstoffen afgevoerd worden met als doel om de spieren te laten ontspannen. Dit werkt herstel bevorderend.

Wat doet een Klacht & Ongemak massage?

  • Verlicht de lichamelijke klachten
  • Maakt je spieren weer soepel
  • Bevorderd het zelfherstellend vermogen
  • Zorgt voor een algehele ontspanning
  • Zorgt voor meer bewegelijkheid
  • Geeft je extra energie
  • Zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit
  • Verbeterd je mentale gesteldheid
Klacht en Ongemak massage
Erna Vlot

Tijdens het intake-gesprekje voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze wist meteen waar de stramme spieren zaten. De massage was stevig, maar super ontspannend. Voor herhaling vatbaar!

Amanda Bouter

Heerlijk om een massage te krijgen van deze dame. Ze weet wat ze doet en het is heerlijk ontspannen als ze er is.

Joyce Koster

De duo massages zijn heerlijk, een echte aanrader voor iedereen! Je kruipt lekker rozig en ontspannen de bank op.

Bas de Vries

Eerst de pijn daarna de ontspanning 🙂 ben erg blij met de keuze om met massagepraktijk Ontspanning in zee te gaan.

Tanja de Vrind

We hebben al een paar keer mogen genieten van de heerlijke massages. Nicolien is een fijne, kundige masseuse die we iedereen van harte kunnen aanbevelen!

Dorine Stokkel

Prettige handen die weten wat ze doen, beslist een aanrader !

Rogier Oskam

Niks prettiger dan thuis gemasseerd te worden. Een warme prettige professionele masseuse waar je veilig bij voelt en dus zeker kan aanbevelen.

Rachelle Smits

Enorm genoten! Helemaal ontspannen!

Joke Beukeboom-den Hartog

Een heerlijke massage gehad. Voor herhaling vatbaar.

Patty Swart

Heerlijke massage gehad, lekker ontspannend en de knopen zijn verdwenen.

Sylvia Klepke

Een fijne massage gehad. Stevige hand en voelt goed aan waar de klachten zitten.

Gregory Bosman

Echt heerlijk genoten van een ontspannende massage, echt een super professionele dame. Dit is echt een aanrader.

Iris van Dorssen

De klassieke ontspanningsmassage is wat steviger en werkt meer op de spieren om knopen weg te masseren.

Maarjanne van Kampen

In een woord super!

Wat wordt behandeld in een Klacht & Ongemak massage

Bij deze massage kijken we gericht naar de lichamelijke klachten en ongemakken. Bij klachten heb je een beperking in het functioneren. Bijvoorbeeld wanneer je de armen niet gelijkwaardig boven je hoofd kan krijgen. Bij een ongemak heb je wel last van de beperking maar je kan nog volledig functioneren. De massage is intensief en oplossingsgericht. De massagetechnieken die gebruikt worden zijn: Triggerpoint massage1, Sportmassage1, Atlas- & Lumbaalmassage2, Bamboe massage2 , Cupping1,2 en bewegingstechnieken om de gewrichten meer lucht te geven1,2.

1Technieken van Edwin | 2Technieken van Nicolien

Omdat elke persoon uniek is, wordt in de Klacht & Ongemak massage een persoonlijk behandelplan gemaakt, welke is afgestemd op jouw fysieke klachten.

Waar is de massage?

Je kan deze massage zowel in de massagepraktijk als bij jou thuis ontvangen. In beide situaties hoef jij alleen een vrolijke humeur mee te nemen. Alle benodigdheden hebben wij klaar staan.,

In de massagepraktijk
Het meeste comfort vind je in onze massagepraktijk aan de Ouvertureweg 4. Het beste is om 5-10 minuten voor de afspraak binnen te komen. Na binnenkomt kan je jas opgehangen in de wachtruimte. In de tussentijd zorgen wij voor een sfeervolle verlichting en muziek. We stellen alles in werking voor een meest optimale ontspanning. Tijdens de massage kan je ook genieten van een heerlijke verwarmde tafel van de beste kwaliteit. Na afloop ontvang je een glas drinken. Daarna kan jij je weer aankleden.

Ontspanningsniveau 65%
0%
Verbetering bij lichaamsklachten 90%
0%
Verbetering bij mentale klachten 85%
0%
Mate van gevoeligheid 75%
0%

Massage aan huis
Wij komen ook bij jou op locatie masseren in Alphen aan den Rijn en omgeving tot 15 kilometer reisafstand. Bij een massage aan huis zijn we bij jou op de geboekte tijd en plaats. We hebben alles bij ons: Mobiele massagetafel, voldoende handdoeken, massageoliën en andere benodigdheden. Enige wat jij moet regelen is een rustige en hygiënische omgeving met voldoende ruimte om te masseren. Het liefst hebben we in de (huis)kamer ca. 1,50 x 3,00 meter tot onze beschikking.

TIP: Tijdens de massage maken wij gebruik van oliën. Ondanks dat wij zeer voorzichtig werken, kan er altijd een druppel olie op je kleding komen. Dat zou zonde zijn van je dure lingerie.

Tijdens de massage lig je op de massagetafel en de massage wordt rustig opgebouwd met een beperkte hoeveelheid massage-olie. We voelen altijd eerst aan waar je spanning zit en zullen daarom tijdens de massage met verschillende technieken werken. Dit resulteert in het optimale resultaat. Bij een (langdurige) lichaamsklacht zullen meerdere behandelingen nodig zijn voor een blijvend resultaat.

Na de massage klaar en kom je voorzichtig van de tafel af. Je kan nog wat rozig zijn. Door de ontspanning is het handig om niet te snel op te staan. Dan wordt je draaierig.

Advies na een Stress & Ontspanning massage

Direct na de massages is het verstandig om een groot glas water te drinken. Je lichaam moet alle losgekomen antistoffen afvoeren en heeft hiervoor vocht nodig. Neem ook even een half uurtje rust. Ga dus niet direct fysiek of mentaal aan de slag. Neem even je tijd om bij te komen.
Na het half uurtje of later op de dag kan je ook een wandeling maken van 15 tot 30 minuten. Niet te kort en niet te lang. Net voldoende om alle spieren even in beweging te brengen. Dat helpt bij het verwerken van alle vrijgekomen stoffen en hormonen in je lichaam. Bovendien is het ook verhelderd voor je hoofd.

Afhankelijk van je klachten kan je na een week al een nieuwe massage krijgen. Afhankelijk van de lichaamsklachten en het behandeltraject kan je naar verloop van tijd kiezen voor een maandelijkse massage, puur voor het onderhoud. Heb je na 1 tot 2 weken weer klachten? Twijfel niet en maak een nieuwe afspraak via de online boekingsagenda of persoonlijk via de telefoon.

Begin vandaag met een gezonder leven.

Boek een massage!
60 minuten behandeling vanaf 50,-