VIP abonnementen bij MyoMind Massage

VIP abonnementen bij MyoMind Massage

Alphen aan den Rijn, 18 november 2019

In onze vorige bericht vertelden wij dat je bij MyoMind Massage wederom gebruik kan maken van een abonnement. Je ontvangt dan elke maand één uur lang een massage. Maar daar blijft het niet bij. We introduceren bij het abonnement de VIP status.

Waarom een abonnement

Je lichaam heeft regelmatig onderhoud nodig, net als je auto of fiets. Zodra je iets merkt aan je auto sta je onherroepelijk bij de garage, want stilstaan is geen optie. Elk jaar gaan we ook netjes voor onderhoud naar de dealer, ook als de auto eigenlijk niets mankeert. Voor de garantie of voor de zekerheid.

Vip abonnement

Uit ervaring van ons en verhalen van onze klanten is gebleken dat als ons lichaam een signaal afgeeft, wij die heel vaak negeren. We gaan niet direct naar de huisarts of fysiotherapeut of masseur. Een jaarlijkse controle komt helemaal niet voor. Dat hoeft ook helemaal niet. Als je elke maand even één uur je lichaam en hoofd ontspant met een massage is onze ervaring dat je minder last hebt van kleine ongemakken en je concentratie verbetert. Je zal merken dat na een aantal massages dit herkent.

Een maandelijkse massage is vergelijkbaar aan je bezoek aan de kapper of schoonheidsspecialist. Je doet het om persoonlijk beter te worden. Je zit lekkerder in je vel en daardoor zie je er ook nog eens beter uit.

VIP status

Om jou een nog grotere ‘stok’ achter de deur te geven wordt je bij het aangaan van een abonnement ook direct een VIP. Voor ons is elke klant belangrijk, alleen begrijp je dat een klant die de belofte maakt om elke maand terug te komen een streepje voor heeft. Momenteel zijn er 13 VIP klanten die een abonnement hebben lopen en dus gaan genieten van de volgende voordelen:

VIP voordelen
• Elke maand 10% korting op de reguliere massageprijs.
10% korting op elke webshop bestelling .
• Speciale aanbiedingen voor VIP klanten (via de e-mail verkondigd).
• Tot 6 maanden voorruit boeken in de online boekingsagenda.
• Voorrang bij massage mogelijkheden in de avonduren.

Gerelateerde berichten

Wat vind jij ervan?