Stress & Ontspanning massage bij MyoMind Massage

Stress & Ontspanning massage: Even een uur lang helemaal ontspannen

Alphen aan den Rijn, 25 november 2019

Vanaf 20 december hebben we 3 verschillende massages, 2 Wellness treatments en stoelmassage (bij bedrijven). De 3 massages hebben allen hun eigen karakter en qua benaming is het snel duidelijk wat het hoofddoel is. In de komende 25 dagen ontvang je elke 5e dag een bericht waarin we een behandeling verder uitleggen.
Vandaag beginnen we met de Stress & Ontspanning massage.

Stress en Ontspanningsmassage

Wat is een Stress & Ontspanning massage.

Deze massage is de opvolger van de zachte ontspanningsmassage. Een rustgevende massage waarbij we extra aandacht geven aan mentale lichaamsklachten, waarbij jij een volledig uur kan ontspannen. De kans bestaat dat je niet alles meemaakt, omdat je weggedoezeld 💤💤💤bent. Tijdens de massage behandelen we vooral je gehele rug, schouders en nek. Als jij dat prettig vindt, is een drukpuntmassage voor het hoofd ook een onderdeel van de massage.

Tijdens deze massage worden triggerpoints en/of spierknopen niet direct behandeld. Dit verstoort de rust in je lichaam en in je hoofd. Als je wel wilt dat deze behandeld worden kan je beter een Klacht & Ongemak massage kiezen. Maar daar vertellen we volgende keer over.

Voor wie is deze massage geschikt?

De massage is voor iedereen geschikt die een druk bestaan ervaart. Vandaag de dag worden we overladen door prikkels van buitenaf. De mobiele telefoon staat niet (op) stil en elk piepje is een trigger om de telefoon te bekijken. ‘s Avonds is voor een groot deel van de bevolking niet alleen de televisie, maar ook Social Media een belangrijke prikkel voor de hersenen en ogen. Wellicht herken je het gevoel dat je na een lange dag werken een drukkend gevoel hebt die als een band om je hoofd zit. Of dat je ogen prikken. Je lichaam geeft hiermee een signaal af dat ze overladen is. Rust is dan de belangrijkste remedie.

Hoofdpijn?
Heb jij regelmatig last van hoofdpijn, pijn achter je ogen of een drukkend gevoel? De kans is groot dat het stressniveau verhoogd is. Let daarvoor op. Om je lichaam de rust te geven waar het zo om vraagt, kan je verschillende zaken doen:

Direct een massage boeken?

Je kan een losse Stress & Ontspanningsmassage direct boeken via onze online boekingsagenda. De tarieven staan erbij. Of kijk op onze tarievenpagina.

Gerelateerde berichten

Wat vind jij ervan?