Nieuwe massages en treatments bij MyoMind Massage

Nieuwe massages en treatments bij MyoMind Massage

Alphen aan den Rijn, 14 november 2019

Waarom nieuwe behandelingen

Met de komst van onze praktijklocatie is het onze wens dat jij zoveel mogelijk naar ons toe komt. Dat houdt niet in dat we niet meer op locatie masseren hoor! Dat blijft, maar we willen dat wel langzaam aan verminderen. Ons voordeel is dat we meer klanten kunnen helpen in de massagepraktijk, omdat we geen loze (reis)tijd meer hebben. Ook verwachten wij dat de wachttijd bij Nicolien korter wordt. Voor ons is een massage in de praktijklocatie lichamelijk een stuk makkelijker: Niet meer sjouwen met 17kg tafel en bijhorende tas. Niet meer de tafel in en uit de auto halen. Niet meer thuis een stalling hebben van onze materialen.

nieuwe massages en treatments

Jouw voordelen
Voor jou biedt de massagepraktijk ook voordelen. Allereerst gaan we de tarieven in de massagepraktijk zelf iets verlagen. Een massage op locatie in Alphen aan den Rijn/ Woubrugge blijft gelijk in prijs, en het tarief buiten Alphen aan den Rijn en Woubrugge wordt iets verhoogd. In het volgende bericht vertellen we je de nieuwe tarieven.

Nieuwe massage namen

Tot begin 2019 kon je kiezen uit een veelzijdigheid van massagevormen. Wij hebben die toen al gedeeltelijk vereenvoudigd. Vanaf januari 2020 zullen we verdergaan met 3 massages en 2 wellness treatments, die allemaal een duidelijke benaming hebben. Hierdoor is het voor jou snel duidelijk welke behandeling het beste is voor jou.

Massages:

• Stress & Ontspanning massage
• Klacht & Ongemak massage
• Sport & Spierpijn massage

Wellness treatments:
• AromaTouch treatment
• Magnesium treatment

In andere berichten zullen we elke massage en treatment verder bespreken. Uiteraard kan je vanaf 20 december ook op de nieuwe website myomindmassage.nl over elke behandeling informatie lezen.

Behandelduur

De behandelingen waren altijd 30, 45, 60 en 75 minuten. Veel keuze, waarbij het ons opviel dat de 30 en 75 minuten eigenlijk niet gekozen werden. De 45 minuten behandeling werd het meest gekozen. Echter waren deze tijden gebaseerd op de werkelijke massagetijd en werd de tijd eromheen niet zichtbaar meegenomen.
Dit gaan we vereenvoudigen: Je kan vanaf december 2019 kiezen voor een 60 minuten behandeling van deur-tot-deur. In de praktijk houdt dit in dat de meeste massages 45-50 minuten zijn en de resterende tijd gebruikt wordt voor aan-/ uitkleden, voorgesprek, nieuwe afspraak inplannen en eventueel afrekenen.
(⚠︎ p.s. lopende strippenkaarten en abonnementen behouden hun karakter zolang deze loopt. Bij verlenging stap je automatisch over op de nieuwe vorm.)

Gerelateerde berichten

Wat vind jij ervan?