Klacht & Ongemak massage bij MyoMind Massage

Klacht & Ongemak massage. Als je lichaam even niet meewerkt.

Alphen aan den Rijn, 30 november 2019

In het vorige bericht hebben we verteld over de Stress & Ontspanningsmassage. In dit bericht vertellen we wat de Klacht & Ongemak massage voor jou inhoudt.

Klacht en Ongemak massage

Wat is een Klacht & Ongemak massage.

Deze massage is de opvolger van de stevige ontspanningsmassage. Geen rustgevende massage zoals de zachte was, maar een klachtgerichte massage om direct resultaat te boeken. In deze massage zullen we de triggerpoints en/of spierknopen wel direct behandelen. Dat is niet altijd comfortabel en kan zelfs (zeer) gevoelig zijn. Gelukkig is het tijdelijke pijn en zal je na de behandeling direct verschil voelen. Immers spieren met knopen erin belemmeren jouw bewegingsvrijheid. Ook zal je merken dat je gewrichten soepeler bewegen en veelal weer (zo goed als) pijnvrij zijn.

Helaas hebben spieren een heel goed geheugen en zullen zij in de komende dagen en weken langzaamaan weer terugkomen in de verkrampte staat. Daarom is het van belang dat je met regelmaat een Klacht & Ongemak massage ondergaat. Je zal merken dat na een aantal behandelingen de klachten definitief afnemen.
Een aantal klanten van ons die chronische lichaamsklachten hadden, hebben zodanig verbetering ervaren dat zij nu eigenlijk klachtvrij zijn. Zij hadden klachten als: migraine, lage rugpijn en scheve bekkenstand. Wij zijn uiteraard heel blij dat wij hun hebben mogen helpen hiermee.

Voor wie is deze massage geschikt?

Om te beginnen is de massage niet voor iedereen geschikt. Je moet niet te kleinzerig zijn, omdat de behandeling echt gevoelig kan zijn. Maar als jij lichamelijke ongemakken hebt, waarvoor je bijvoorbeeld al even bij de fysiotherapeut bent, die nu echt eens verminderd moeten worden. Dan is deze massage zeer geschikt voor jou.

Specifieke klachten?

Ervaar jij momenteel lichamelijk klachten die jij als beperkend ervaart? Denk daarbij aan langdurige hoofdpijn, verkrampingen in je benen en steeds terugkerende (lage) rugpijn klachten? Dan adviseren wij jou om spoedig een eerste behandeling te boeken. Dat kan bij zowel Edwin als Nicolien. Edwin is opgeleid tot Sportmasseur en richt zich meer op Triggerpoint therapie. Hij bouwt de massage rustig op qua druk. Nicolien is Wellnessmassage opgeleid én specialist in rug- en heupklachten en kan je zelfs helpen met scheefstand van je heupen. Dat veroorzaakt heel vaak rugklachten en uitstraling naar de benen. Zo hebben beide masseurs hun eigen techniek en expertise.

Direct een massage boeken?

De losse Klacht & Ongemak massage kost € 50,- in de massagepraktijk en duurt 60 minuten. Je kan ook kiezen voor een behandeling bij je thuis vanaf € 55,-. Edwin of Nicolien komt dan naar jou toe met alle benodigdheden. Jij hoeft alleen ruimte te maken in de (huis)kamer.

Tip: Uiteraard kan je ook een duo massage boeken voor jou en je partner. Samen genieten van een massage door één of twee masseurs. Boeken kan dan het beste telefonisch op 06-51118473 (Edwin).

Gerelateerde berichten

Wat vind jij ervan?