Bedrijfsmassages

Bedrijfsmassages

Bedrijfsmassages MyoMind Massage
Erna Vlot

Tijdens het intake-gesprekje voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze wist meteen waar de stramme spieren zaten. De massage was stevig, maar super ontspannend. Voor herhaling vatbaar!

Frank Boukens

Alles vakkundig weggemasseerd, mooiste meteen na afloop voelen dat ik weer ruimte had om te ademen, diep ademen. Heerlijk!

Amanda Bouter

Heerlijk om een massage te krijgen van deze dame. Ze weet wat ze doet en het is heerlijk ontspannen als ze er is.

Joyce Koster

De duo massages zijn heerlijk, een echte aanrader voor iedereen! Je kruipt lekker rozig en ontspannen de bank op.

Bas de Vries

Eerst de pijn daarna de ontspanning 🙂 ben erg blij met de keuze om met massagepraktijk Ontspanning in zee te gaan.

Tanja de Vrind

We hebben al een paar keer mogen genieten van de heerlijke massages. Nicolien is een fijne, kundige masseuse die we iedereen van harte kunnen aanbevelen!

Dorine Stokkel

Prettige handen die weten wat ze doen, beslist een aanrader !

Rogier Oskam

Niks prettiger dan thuis gemasseerd te worden. Een warme prettige professionele masseuse waar je veilig bij voelt en dus zeker kan aanbevelen.

Rachelle Smits

Enorm genoten! Helemaal ontspannen!

Joke Beukeboom-den Hartog

Een heerlijke massage gehad. Voor herhaling vatbaar.

Wilrieke Wildeman

Fijne massage gehad samen met mijn dochter. Zeker een aanrader!

Patty Swart

Heerlijke massage gehad, lekker ontspannend en de knopen zijn verdwenen.

Sylvia Klepke

Een fijne massage gehad. Stevige hand en voelt goed aan waar de klachten zitten.

Laura Broer

Een pijn reducerende massage gekregen van Nicolien vanwege mijn Fibromyalgie. Nicolien weet waar zij het over heeft, gaf goede informatie en de massage was heerlijk.

Gregory Bosman

Echt heerlijk genoten van een ontspannende massage, echt een super professionele dame. Dit is echt een aanrader.

Iris van Dorssen

De Lomi Lomi massage vond ik vooral erg prettig, heerlijk ontspannend en mooi ritmisch van aard. Deze kan ik zeker aanraden.

Iris van Dorssen

De klassieke ontspanningsmassage is wat steviger en werkt meer op de spieren om knopen weg te masseren.

Maarjanne van Kampen

In een woord super!

Ons aanbod

Alle behandelingen bij MyoMind Massage hebben een totale duur van 60 minuten. De behandelingen worden zowel in onze professionele massagepraktijk aan de Ouvertureweg 4 als bij jou op locatie gegeven. Het voordeel in de praktijk is dat we bijna de gehele behandeling kunnen masseren op de meest geweldige massagetafel in de markt. Met een verwarming en automatische hoogte instelling lig jij extreem comfortabel.

Je kan ook kiezen voor een massage op locatie in Alphen aan den Rijn of nabije omgeving. Je betaalt hiervoor een kleine vergoeding. Edwin of Nicolien komt dan naar jou toe met de mobiele massagetafel en alle benodigdheden zoals handdoeken en verschillende massagebenodigdheden. Jij zorgt voor voldoende ruimte in een rustgevende (en hygiënische) omgeving.

Elke behandeling is eenvoudig zelf te reserveren in de online boekingsagenda. Je kan daar kiezen uit alle verschillende massages een treatment. Edwin en Nicolien werken op verschillende dagen gedurende de week. Zelfs op zondag kan je gemasseerd worden! Ook hebben we op maandag-, woensdag- en donderdagavond massage-avonden.

Heb je een acuut probleem? Je kan ons altijd bellen tussen 9.00 en 21.00 uur. We kijken dan of we buiten de agenda om een spoedafspraak voor jou kunnen inplannen.

MyoMind Massage voor jouw bedrijfsmassage.
☑︎ Preventieve en therapeutische stoelmassage   ☑︎ Bedrijfsmassage in de gehele randstad

Een massage is een behandeling van het lichaam door systematisch over de huid te wrijven, te strijken en of de huid te kneden. Massages worden handmatig uitgevoerd. Hierbij maken wij gebruik van massageolie. Hierin kunnen we variëren naar gelang de wensen of eventuele allergieën, tevens kunnen er etherische oliën worden toegevoegd om het resultaat positief te versterken.
Een massage dient vooral om spierstijfheid of krampen te verlichten of weg te nemen, de bloedsomloop te verbeteren en de spieren helpen te ontspannen.

Massage maakt ons bewust van hoe en waar stress zich in ons lichaam openbaart in de vorm van spanning. Teveel stress leidt tot een permanente spanning in de spieren. Deze spanning of gespannenheid belemmert de doorstroming van energie en doorbloeding, dit leidt tot vermoeidheid, een zwaar gevoel, bewegingsbeperkingen, een verminderde soepelheid van spieren en een grote kans op overbelasting en blessures. Verder kan dit leiden tot een concentratie van gifstoffen in het lichaam. Massage kan helpen deze spanning te verminderen en het lichaam de kans geven zich met de eigen energie te genezen.

Massage heeft een gunstige invloed op onder meer het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het verhoogt de hoeveelheid endorfine en oxytocine in het lichaam. Het vermindert stress en nog beter: stimuleren het geluksgevoel.

Onderzoek heeft aangetoond dat door regelmatige massages het aantal bloedcellen in het lichaam toeneemt. En dat is goed nieuws voor de werking van het immuunsysteem, oftewel: het verhoogt de weerstand.

 • Lichaam en geest

Na een massage zal je merken dat spieren soepeler worden en de doorbloeding beter. Hierdoor heb je nog lang na de massage profijt. Je hebt minder snel last van blessures, stijfheid, gewrichtspijnen, ademhalingsproblemen, hoge bloeddruk, hoge/schommelende bloedsuikerspiegel en andere spanningen.

Geestelijk gebeurt er ook wat met je. Je zou het kunnen ervaren als ‘meer ruimte in uw hoofd’, nieuwe energie, zin om je doelen na te streven en een groter bewustzijn van het lichaam, oftewel: Jij voelt je beter.

 • Pijn of klacht

Een massage heeft ook een helende werking als het wordt ingezet ter behandeling van een klacht. Je zou kunnen zeggen dat een goede massage een effectieve therapie is die zowel preventief, ter ontspanning als klachtgericht kan worden toegepast.

 • Kortom, een massage:
 • Vermindert stress.
 • Stimuleert geluksgevoel.
 • Verhoogt je weerstand.
 • Stimuleert de doorbloeding. (voedingsstoffen komen zo op de goede plek terecht)
 • Ontknoopt. (afvalstoffen worden hierdoor sneller afgevoerd)
 • Verbetert de balans tussen lichaam en geest.
 • Werkt preventief tegen ziektes, pijntjes en depressies.
 • Laat je weer tot jezelf komen.
 • Maakt je bewuster van je eigen lichaam.
 • Geeft energie!
 • Vóór de massage:

Als je klachten hebt, noteer deze dan en probeer zo goed mogelijk na te gaan wanneer je ze hebt (en wanneer niet), of het weer invloed heeft en wat jij van de massage verwacht. Eet vóór de massage licht en drink minimaal twee uur van tevoren geen koffie meer.

 • Tijdens de massage:

De massage is direct op de blote huid. Je mag je ontkleden tot aan het ondergoed. Hou hierbij rekening dat ondanks alle zorg de mogelijkheid bestaat dat olieresten op het ondergoed kan komen. Tijdens de behandeling lig je rustig op je buik en concentreer je op de ademhaling. Het geeft rust en bewustzijn.  Je kan je genieten van de stiltes. Even rust. Je hoeft dus niet te praten, maar het mag wel. Gedurende de massage kan een rustgevende achtergrondmuziek aanstaan. Deze helpt bij het ontspannen. Wil je dat liever niet? Geef het gewoon even aan.

 • Na de massage:

Het is belangrijk om veel te drinken. Drink na de massage 1 á 2 glazen water. Het is beter om frisdrank of koffie te vermijden. Daarnaast is het plezierig om na de behandeling je agenda nog ongeveer een half uur vrij te hebben, zodat je de behandeling in alle rust kunt afsluiten. Zie het als een verwenmoment en je zult zien dat je er langer van nageniet dan je denkt.

Vraag direct een stoelmassage offerte aan.

Er is al een stoelmassage op het bedrijf vanaf 13,50 excl. BTW